zaterdag 28 oktober 2023

Contact met je Zielsverwanten

Het is goed om door de dag heen vaak contact met je zielsverwanten te maken en de vreugde van jullie verbinding te voelen; te voelen dat je niet alleen bent, dat je liefde met je zielsverwanten uitwisselt en dat het contact met hen jou voedt. Het is goed om vaak dat contact te maken en je vaak bewust te zijn van het contact dat er is. Hoe vaker hoe beter, zelfs als je twintig, vijftig of honderd keer per dag even contact maakt. Ik ken veel mensen die zich dat hebben aangeleerd en wiens leven het echt heeft veranderd.

Contact met je zielsverwanten kun je het meest eenvoudig "opstarten" door de duidelijke intentie te hebben je bewust te worden van je contact met een zielsverwant en de intentie om dat contact te verdiepen. Roep in gedachten je zielsverwant naar je toe en straal uitnodigende gedachten en gevoelens naar hem of haar toe. Vertel je zielsverwant in gedachten hoe blij je bent met jullie contact en zeg wat je allemaal aan hem of haar wilt geven. Het is makkelijker om dingen aan te trekken – ook contact met zielsverwanten – wanneer je je meer richt op geven dan op krijgen.

Mijn geleide meditaties ‘Soulmate’ (mp3) kunnen je helpen met het leggen en verdiepen van zielscontact.

Als je vaker je soulmate ontmoet van Ziel tot Ziel op het Zielsvlak, krijg je een bepaald gevoel bij je soulmate. Dat gevoel bouw je uit door er steeds meer bewustzijn rond te vormen: door jezelf vragen te stellen over wat je ervaart, door met je ervaringen te spelen en door te proberen zoveel mogelijk details in te vullen. Als je zo je ervaring expandeert, zul je op een gegeven moment merken dat de energie van je ervaring verandert: die wordt groter en lichter. Dan sta je steeds meer in verbinding met je soulmate. Het kan ook zijn dat je dat meteen al voelt.

Als je bent verbonden met je soulmate, heeft je meditatieve ervaring een iets andere sfeer; een bepaalde vibratie, een bepaalde kwaliteit. Het is moeilijk om daar woorden aan te geven, maar als je dit een aantal keren beleefd en geoefend hebt, kun je die ervaring, die sfeer, die energie ook door de dag heen oproepen.

Het is heel mooi om energie te ontwikkelen op het hoge niveau van het Zielsvlak, waar alles goed en mooi en veilig voor je is. Als je hebt geleerd wat het is om daar in contact te staan met andere Zielen, is het makkelijker om dat diepe contact te vertalen naar het aardse vlak. Dan kun je contacten leggen met veel hogere energie dan de veel mensen om je heen kunnen.

Je kunt in dit aardse leven je verbindingen met je soulmate zoveel sterker maken dat je het ervaart alsof deze steeds bij je is óf in fysieke vorm in je werkelijkheid verschijnt. Het één is niet beter dan het andere. Een puur energetische verbinding met je soulmate kan ook heel bijzonder en belangrijk zijn en kan heel veel energie voor je verschuiven. Ik ken mensen die zelfs een aantal jaren een relatie hadden met een "onzichtbare geliefde". En ik kon zien hoe enorm die mensen zijn veranderd en op andere energie zijn gekomen. Het diepe contact met hun soulmate bracht hen op een heel ander pad dan ze waren – ook al was deze niet fysiek bij hen aanwezig.

Het is goed om de intentie te hebben dat het contact met je zielsverwanten steeds verder zal groeien en zich zal blijven ontwikkelen. Laat het expanderen, zodat je steeds grotere hoeveelheden energie en steeds weer nieuwe frequenties kunt uitwisselen; zodat je je hart steeds verder kunt ontwaken en steeds meer vanuit een ontwaakt hart contact kunt maken; zodat er steeds nieuwe informatie naar je toe komt over hoe je je nog meer kunt laten inspireren en bekrachtigen. Heb de intentie dat het allemaal vooruitgaat en mooier wordt.

De resonantie in het contact met je echte zielsverwanten kan zo sterk zijn dat het een eigen dynamiek ontwikkelt – een beetje als een perpetuum mobile : eenmaal op gang gebracht, blijft het maar gaan en gaan en gaan.

Als je op Zielsvlak daartoe impulsen krijgt, kun je ook concrete actie ondernemen. Let wel op dat je die actie moeiteloos doet, anders verpest je iets van de mooie, vloeiende, moeiteloze energie die jou met je soulmate verbindt.

Als je contact maakt met een zielsverwant en je merkt dat dat contact je uitput en je zwaarder maakt, laat dat contact dan los. Als je ergens licht naar toe straalt en jouw licht wordt kleiner en zwakker, stop dan met licht daar naartoe stralen. Als je licht wordt ontvangen, verwelkomd en gewaardeerd, zal het versterkt worden door de ontvanger en weer krachtiger bij jou terugkomen. Wanneer dat niet het geval is, wordt er dus niet goed met jouw licht geresoneerd. Stop dan met licht sturen naar die zielsverwant, want dat kost je meestal veel meer energie dan je in eerste instantie merkt.

Kies dan een ander contact om je licht naartoe te sturen: een contact dat jouw licht mooier terugstuurt; of rustiger. Of een contact waarbij je bliksems over en weer voelt springen. Een echte zielsverwant geeft je altijd iets van bekrachtiging. Je zult je door contact met zielsverwanten altijd op de één of andere manier worden verrijkt en beter in het leven komen te staan.

Contact met zielsverwanten kan ook uitdagend zijn. Je kunt er bijvoorbeeld verdriet door gaan voelen dat je heel lang had weggestopt; waarvan je misschien wel dacht dat je het helemaal had verwerkt. Er kan ook boosheid opkomen of angst of onzekerheid. Er kan van alles bij je boven komen drijven dat diep in je verscholen zat en nu door je zielsverwant wordt losgemaakt. Maar naast dat soort uitdagingen zul je ook kunnen voelen dat je wordt bekrachtigd en gesteund; dat je er niet alleen voor staat. Je zult iets ervaren van samenhang en resonantie.

Als die bekrachtiging en resonantie er op geen enkele manier is, heb je niet contact met een echte zielsverwant.

Uit ons boek: ‘Liefde en Vrijheid’ door Barbara Borecka en Rene Argonijt, Uitgeverij Hajefa.

Het boek is bij ons webwinkel verkrijgbaar inclusief gratis audio album met twee begeleide meditaties.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Romantische tips voor mannen en vrouwen

Omarm je kansen op Liefde! Geef het nooit op! Zelfs als je hart in het verleden gebroken is, vergeet niet dat er vele oprechte, geweldige me...