maandag 20 september 2021

 Je kunt echt vrij zijn op Aarde, liefhebbend en geliefd!

Vele mensen voor ons hebben dat al bewezen! Vele Gidsen en Verlichten herinneren ons daar aan en wijzen ons het pad naar die vrijheid in liefde!
Kies voor een leven in liefde en vrijheid! Ga ervoor!

Laat je er naartoe leiden door de Krachten van het Licht, je hart en je intuïtie. Laat je inspireren, stimuleren en aanmoedigen door iedereen die leeft naar zijn of haar innerlijke wijsheid en integriteit.
Ontwaak samen met iedereen die 's ochtends ontwaakt in de armen van zijn of haar Ware Liefde.
Heb lief met alle mensen die hun leven en omgeving zegenen met de hoge energie van onvoorwaardelijke liefde.
Doe mee met de mensen die doen wat ze het allerliefst willen, wat hen gelukkig maakt en waarin ze geloven; die zich bezighouden met wat echt hun tijd en aandacht waard is: waard om voor te leven!
Vlieg mee met diegenen die hun vleugels uitstrekken en zich laten dragen door de overvloedige stromen van passie, geluk, levendigheid en harmonie die voor iedereen hier beschikbaar zijn!
Wees dankbaar met alle mensen die het Universum eren voor de ontelbare wonderen, mogelijkheden en zegeningen die naar hen toe komen.
Verwarm, net als deze mensen, je hart en het hart van de hele wereld!
Jij hebt dat in je! Laat het naar boven komen. Koester het en geniet ervan! Omarm de liefdevolle en vrije zelf die je in je hebt en die zich perfect aan het ontvouwen is.
Omarm je Ware Zelf!

Uit ons boek ‘Liefde en Vrijheid’ door Barbara Borecka en René Argonijt, uitgegeven door Uitgeverij Hajefa.




Meer teksten, inspiratie, workshops, cursussen, onze boeken, audio albums, gratis miniboekjes te downloaden, info, inschrijvingen:
http://www.schoolvooradelaars.nl .

#liefde #liefdevanmijnleven #soulmate #soulmates #liefdesrelatie #zielsverwanten #zielsverwant #zelfliefde #zelfliefdetips #liefdevol #spiritueleliefde #gelukenliefde #liefhebben #geliefd #geliefde #geliefden #verliefd #bewustleven
#zielsliefde #liefdesrelaties #mijnvriendin #mijnvriend #oprechteliefde #diepgaanderelatie #verliefdheid #relatieadvies #relatiecoach #liefdecoach #hartliefde #r

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Romantische tips voor mannen en vrouwen

Omarm je kansen op Liefde! Geef het nooit op! Zelfs als je hart in het verleden gebroken is, vergeet niet dat er vele oprechte, geweldige me...