zondag 19 maart 2023

Datingtips voor mannen

Mannen, ik zie dat velen van jullie niet zo goed zijn in het benaderen van dames. Steeds maar herhalen van ‘hi, hoi en hallo’ werkt niet zo goed...

Hetzelfde geldt voor steeds opnieuw 'een duim omhoog' te blijven sturen... De belangrijkste regel in daten (en in relaties) is: ‘wees nooit saai’!

Wat wel goed werkt: reageer op haar berichten, op dat wat haar interesseert, zeg er iets interessants over. Iedereen vindt leuke reacties op zijn berichten, hobby’s en interesses fijn.

En als je een kwaliteitsvrouw wilt versieren laat haar dan jouw intelligentie en diepgang zien. Intelligente vrouwen haken af van platte gesprekken, ‘testosteron praatjes’ etc ...

Als je romantisch geïnteresseerd bent in een vrouw laat dat dan zien, geef haar complimenten zodat ze weet dat je haar aantrekkelijk vindt, dat het niet alleen over vriendschappelijk contact gaat. Maar doe het op een subtiele manier, houd de grove seksuele grapjes voor jouw mannelijke maatjes...

De meeste vrouwen willen met een mannelijke, stoere gentleman te maken hebben.

En als een vrouw je een foto stuurt, houd dan jouw aandacht bij haar, praat niet over de auto op de achtergrond of nog erger: over haar aantrekkelijke vriendin die samen met haar op de foto staat...

Als ze jou vraagt om jouw foto te sturen, kies dan een foto waarop je er sympathiek en mannelijk uitziet: dus geen foto van jezelf op klompen of als kind op het potje... Dat is lief maar het gaat geen romantische energie tussen jullie neerzetten - wat je juist wilt doen.

Een naaktfoto van jezelf als kennismaking kan gewoon niet... Kwaliteitsvrouwen bestempelen je dan als een of andere seksmaniak en zullen jou blokkeren.

Foto’s van jezelf met je hond (of je kind) doen het meestal goed bij vrouwen. Dat laat zien dat je een hart hebt voor je hond en in staat bent om regelmatig, iedere dag voor iemand te zorgen.

Dat laat een vrouw zien dat je al enige voorbereiding hebt gedaan voor een eventuele relatie.

Als je met een leuke vrouw op een date gaat dan is het de regel dat je haar je volle aandacht geeft. Draai je niet om als aantrekkelijke dames passeren... Maak geen praatjes met een ober terwijl zij zich verveelt... of met een gids van een museum of een kasteel (als jullie daar zijn).

Als de geschiedenis ervan jou interesseert, zoek het dan later op internet op, of ga er nog een keer alleen naar toe en neem dan pas alle tijd om de uitgebreide historische kennis tot je te nemen.

Als je op date bent, plaats HAAR in de ‘schijnwerpers’.

Praat tijdens chatten en dates niet alleen maar over jezelf... In algemeen: zorg dat jullie ongeveer evenveel aan het woord zijn en praat niet alleen over hobby’s, werk, vakantie en het weer... Zorg dat je haar beter leert kennen, wie zij echt is.

Stel haar interessante, diepgaande vragen zoals: ‘wat was de mooiste dag van je leven?’, ‘waar ben je het meest trots op?’, ‘wat maakt je het meest gelukkig?’, ‘wat is het meest waardevol voor jou in je leven? Waar ga je voor?’, ‘als je helemaal vrij was wat zou je dan doen?’, ‘wat doe je het liefst vanuit je hart?’, ‘hoe ziet jouw ideale leven eruit?’, ‘wat waardeer je het meeste in vriendschappen?’, ‘wat is voor jou de man van je dromen?’, ‘wat is het mooiste compliment dat je ooit hebt ontvangen?’, ‘wat waardeer je het meest in mannen?’, ‘wat is het mooiste wat een man voor je kan doen?’, ‘waarmee maakt een man de meeste indruk op jou?’ .

Als je een relatie wilt met een vrouw, bouw dan een emotionele band met haar op, raak haar in haar hart. Ontroer haar door warme woorden vanuit je hart, door een bosje bloemen of een knuffel. Laat haar jouw zorgzaamheid zien en dat je om haar geeft. Bijvoorbeeld dat je geeft om haar veiligheid als ze alleen door het donker naar huis moet fietsen. Steun haar als ze iets uitdagends meemaakt, laat haar in ieder geval merken dat je dan achter haar staat.

En als een vrouw zich voor jou elegant heeft opgemaakt en verkleed, geef haar dan een compliment. Het kost de vrouw tijd, kennis, aandacht en geld om zich mooi aan te kleden en verzorgd te verschijnen. Mijn vrouwelijke klanten klagen vaak dat hun date of hun man dat nauwelijks opmerkt...

Bedenk, dat als je haar geen complimenten geeft, ze niet gemotiveerd is om zich een volgende keer voor jou mooi te maken, en op den duur krijg je dan te maken met onverzorgde, verwaarloosde vrouw...

Als je niet goed bent in versieren, als dames niet op de (eerste of tweede) date met jou verder willen, als je relaties steeds mislukken, ga dan aan jezelf werken, doe meer kennis op, transformeer innerlijk, blijf jezelf ontwikkelen, groei, wordt een steeds betere versie van jezelf!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Romantische tips voor mannen en vrouwen

Omarm je kansen op Liefde! Geef het nooit op! Zelfs als je hart in het verleden gebroken is, vergeet niet dat er vele oprechte, geweldige me...