zaterdag 26 februari 2022

Vibratie en werkelijkheid




 Je woorden, gevoelens, gedachten, "uitstraling", aura, chakra's en andere energie- lichamen zijn net zo reële energieën als materiële, tastbare energieën. Als je dat gaat beseffen en alles gaat bekijken als energie, zal je steeds meer zien van de onderliggende oorzaken van wat er in je leven gebeurt. Onverklaarbare ruzies, steeds terugkerende pech en op zichzelf overdreven emotionele reacties blijken heel begrijpelijk te zijn als je de onderliggende energie ontdekt. Door anders te kijken naar je leven, ga je jezelf en het Universum op hele nieuwe manieren leren kennen ... en begrijpen. 

Als je dan ook nog beseft dat het jouw eigen vibratie is die bepaalt wat er in je werkelijkheid verschijnt en wat niet, kun je nog beter snappen wat je "overkomt". En vanuit dat besef kun je weer zelf het heft in handen nemen. Vele nieuwe mogelijkheden zullen zich voor je openen! Dit is echt een Universum van Wonderen. Jij kunt daarin de wonderen verrichten. Dit boek wil je daarbij helpen: je voeden met een andere kijk, andere ideeën, verse inspiratie en nieuwe manieren om met je leven om te gaan. Met nieuwe energie dus!

Waarschijnlijk ben je gewend dat er in je leven gebeurtenissen zijn waar je boven staat en gebeurtenissen die je "overkomen". Bij de eerste soort gebeurtenis heb je het gevoel dat je er invloed op hebt; dat je kunt kiezen en sturen. Bij de tweede soort heb je het gevoel dat je er ongevraagd mee geconfronteerd wordt en dat er voor je weinig te kiezen valt. Ik nodig je uit om te beseffen dat de tweede soort niet echt bestaat. Je staat in feite overal boven en kunt altijd kiezen. Met dat besef kun je jezelf bevrijden van pech, middelmatigheid én armoede. Met dat besef kun je de leiding over je leven weer zelf in handen nemen. Je moet alleen nog leren wie je echt bent en hoe jij kunt kiezen en sturen. En dat is eenvoudiger dan je zou denken!

In plaats van mee te gaan met trillingen die om je heen zijn – bijvoorbeeld van gebrek of angst – ga je vaker je eigen trilling kiezen. Je blijft meer in je kern, blijft meer bij je eigen gevoelens en je eigen stemming. Als je dat steeds doet voor zover je kunt, groeit vanzelf je vermogen om bij jezelf te blijven. Mijn advies is dus: reageer nog wel op wat er buiten je gebeurt, maar blijf zoveel mogelijk in de energie die jij kiest. In de "buitenwereld" zoek je naar de meest moeiteloze weg of de weg die je het meeste opluchting of hoop geeft. Je gaat zo weinig mogelijk mee in dingen die niet goed voor je voelen. Je aandacht hou je hoofdzakelijk bij jezelf en jouw trilling. Vanuit je kern vibreer je dan opluchting, positiviteit, harmonie – alles waar je behoefte aan hebt. Het mooie is dat die dingen allemaal al in je kern aanwezig zijn!

Uit ons boek ‘Geld creëren- ware doorbraak en bevrijding’ door Barbara Borecka en René Argonijt , Uitgeverij Hajefa .


Zie http://www.schoolvooradelaars.nl voor meer informatie, tips en om  gratis te downloaden: het boekje  ‘Geld creëren in 27 eenvoudige stappen’, het boekje ‘De Kunst van Leven’, het boekje ‘Liefde en Vrijheid’ en onze ‘Demo’ audio album.

Mijn boeken en talloze audio albums (met begeleide meditaties, o.a. ‘Geld creëren’) zijn te bestellen in mijn webshop.

Je kun je makkelijk inschrijven voor de workshop ‘Geld creëren’  via onze webwinkel: http://www.schoolvooradelaars.nl/winkel.php?

Vragen: welkom@schoolvooradelaars.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Romantische tips voor mannen en vrouwen

Omarm je kansen op Liefde! Geef het nooit op! Zelfs als je hart in het verleden gebroken is, vergeet niet dat er vele oprechte, geweldige me...