maandag 24 januari 2022

Een bron van Liefde en Licht op aarde worden

 Licht en Liefde werken wonderbaarlijk! Het ontwaken van je Lichtlichaam stelt je in staat om meer Licht te ontvangen en te sturen. Steeds mooiere, hogere frequenties van Licht! Het is prachtig om te ervaren wat een enorm wezen van Licht, Vrede, Kracht en Liefde je in werkelijkheid bent!

Het is een eer voor mij om vele jaren het Goddelijk Licht te transmitten, samen met mijn Light Body vrienden. We sturen het Licht naar de Aarde en de mensheid vanuit het grote Lichtlichaam. Door onze resonantie met elkaar wordt er een enorm collectief veld van Licht en Liefde gecreëerd! 

Dat kan alles in beweging brengen; Goddelijk Licht en onvoorwaardelijke Liefde werken wonderbaarlijk! Transformeren, helen, opladen,  harmoniseren en ontwaken brengen nieuwe mogelijkheden en nieuwe, hogere manieren van Zijn!


Open je Hart, ontwaak je lichtlichaam, straal je unieke Licht! Word een Bron van Liefde, Vrede, Harmonie, Goedheid, Positiviteit en hoge Lichtfrequenties hier op Aarde. Want dat is je levensmissie en dat is wie je ECHT bent!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Romantische tips voor mannen en vrouwen

Omarm je kansen op Liefde! Geef het nooit op! Zelfs als je hart in het verleden gebroken is, vergeet niet dat er vele oprechte, geweldige me...