woensdag 28 juli 2021

Vind je Prinses, want dan komt je Prins

 

Als je een Prins wilt, vind dan eerst je innerlijke Prinses, hoe diep je dan ook in jezelf moet graven… Zij is daar zeker te vinden; dat kan ik je verzekeren.
Vind eerst dat gevoel om Prinses te zijn van binnen uit, voel het, vibreer het zo vaak als je maar kunt, zodat je er vertrouwd mee raakt, zodat het je natuurlijke, alledaagse vibratie wordt.
En dan gebeurt er iets magisch: de kleding, het kapsel, de lichaamshouding, de manier van praten en bewegen die erbij past, gaan van daaruit ontstaan! Worden daaruit geboren! Net als ook het scenario van het ‘toneel’ van je leven, van je omstandigheden, etc..
En op een dag komt er een Ware Prins op je Pad - gemagnetiseerd, aangetrokken door jouw vibratie. Gewoon omdat bij een Prinses ook een Prins hoort, net als bij een Koningin een Koning.
En dan hoef je geen tijd meer te verspillen aan een man die je slecht behandelt of aan het verlangen naar een man die je heeft gedumpt, want dan heb je je Prins gevonden!
 
Als je ervoor kiest om een grijze muis te blijven en je te verstoppen achter sportkleding of slordigheid, als je jezelf energetisch begraaft onder bergen van verdriet en allerlei verdedigingsmuren, dan is de kans groot dat je Prins niet ziet wie je echt bent en niet dicht bij je kan komen. Zelfs als zijn Hart heel veel naar jou verlangt en jou blijft zoeken.
Het heeft geen zin, te wachten op jouw Prins als jouw innerlijke Prinses diep verborgen blijft en haar diepe slaap slaapt.
Geef jezelf de kans en de behandeling die je het meest verdient, vind je innerlijke Prinses en laat haar het middelpunt worden van jouw leven. En zie de ware magie die zij teweeg brengt!
Waar je zo lang naar verlangt bevindt zich in jou. Kijk naar binnen. En laat je hele wereld zien wie je echt bent, hoe geweldig je bent in de kern van je Zijn!
Het is tijd! Je Prins heeft al veel te lang op je gewacht.
Ontwaak Doornroosje, want daardoor komt je hele ‘Paleis’ tot leven, met iedereen erin!
 
Hetzelfde geldt voor de mannen: vind eerst je innerlijk Prins, wanneer je naar een Prinses verlangt. Wees de man van je dromen want dat is wie je echt bent. 




‘Door: Barbara Borecka
Zie mijn workshops ‘Soulmate’ en ons boek ‘Liefde en Vrijheid’ op www.schoolvooradelaars.nl .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Romantische tips voor mannen en vrouwen

Omarm je kansen op Liefde! Geef het nooit op! Zelfs als je hart in het verleden gebroken is, vergeet niet dat er vele oprechte, geweldige me...